De kunst van Sportfotografie

De kunst van Sportfotografie

Hierbij 3 foto’s voor eventuele beoordeling voor de workshop De kunst van Sportfotografie.

Voor een interview was er een foto nodig van de keeper. Ik vind zelf deze foto juist wel gaaf omdat het duidelijk om de keeper gaat, maar op de voorgrond er duidelijk een sportactie plaatsvind. Ik ben benieuwd of dit inderdaad in de categorie ‘leuk’ valt of dat dit eigenlijk een mislukte foto is. 

1/1250
F 3,2
ISO 100

Weer een keeperverhaal. Lange tijd leek de underdog op weg naar een stunt, maar via een late gelijkmaker kwam het aan op strafschoppen. Na afloop werd de winnende keeper bejubeld en de verliezende keeper druipt eenzaam af. Is de emotie dit ik met dit beeld heb ook echt hetgeen wat het uitstraalt? En zou dit ondanks een bal een goede voetbalfoto zijn. 

1/1000
F 2,8
ISO 3600

Ik maakte deze foto terwijl ik een beetje aan het spelen was met mijn instellingen. Thuis aangekomen vond ik dit toch wel een mooie creatieve foto. Maar is dit ook zo? Is het voor een buitenstaander wel duidelijk wat dit is?

1/160
F 8
ISO 125

 

Het is niet toegestaan deze afbeeldingen te gebruiken of te downloaden zonder toestemming van Stefan Roelfsema.