De fotograaf

Stefan Roelfsema is een creatieve geest met een passie voor beeld. Als grafisch vormgever heeft hij zich altijd beziggehouden met het visualiseren van ideeën en het creëren van opvallende ontwerpen. Maar naast het werken met grafische software, begon Stefan ook steeds meer interesse te krijgen in het vastleggen van beelden door middel van fotografie.

Het begon als een hobby, maar al snel werd het duidelijk dat Stefan een talent had voor het vastleggen van de perfecte momenten. Vooral het fotograferen van sport en evenementen bleek een passie van hem te zijn. Door zijn jarenlange ervaring als grafisch vormgever heeft Stefan een oog ontwikkeld voor compositie, kleur en licht, wat hem helpt om elke foto perfect in beeld te brengen.

Stefan Roelfsema fotografie gevestigd in het sfeervolle Amersfoort. De historische binnenstad met zijn pittoreske grachten en karakteristieke gebouwen, maar ook de groene parken en mooie natuurgebieden in de omgeving, waren een bron van inspiratie voor hem.

Als fotograaf is Stefan altijd op zoek naar de volgende uitdaging om vast te leggen. Of het nu gaat om een spannende wedstrijd of een groot evenement, Stefan weet altijd de juiste momenten te vangen. Zijn werk als fotograaf is een natuurlijke verlenging van zijn passie voor beeld en zijn vaardigheden als grafisch vormgever.

Nieuwsgierig wat Stefan Roelfsema voor je kan betekenen? Neem gerust contact met hem op.