Over mij

Over mij

Al van jongs af aan ben ik een creatieve geest met een passie voor beeld. Als grafisch vormgever heb ik mij altijd bezig gehouden met het visualiseren van ideeën en het creëren van opvallende ontwerpen. Maar naast het werken met grafische software, begon ik ook steeds meer interesse te krijgen in het vastleggen van beelden door middel van fotografie.

Het begon als een hobby, maar al snel merkte ik op dat ik een talent heb voor het vastleggen van de perfecte momenten. Vooral het fotograferen van sport en evenementen bleek mij toch wel te liggen. Door mijn jarenlange ervaring als grafisch vormgever heb ik een oog ontwikkeld voor compositie, kleur en licht, wat mij helpt om elke foto perfect in beeld te brengen.

Stefan Roelfsema fotografie is gevestigd in het sfeervolle Amersfoort. De historische binnenstad met zijn pittoreske grachten en karakteristieke gebouwen, zijn een bron van inspiratie voor mij.

Als fotograaf ben ik altijd op zoek naar de volgende uitdaging om vast te leggen. Of het nu gaat om een spannende wedstrijd of een groot evenement, ik probeer altijd de juiste momenten te vangen en de juiste sfeer te fotograferen. Mijn werk als fotograaf is een natuurlijke verlenging van mijn passie voor beeld, sport en zijn vaardigheden als grafisch vormgever.

Nieuwsgierig wat Stefan Roelfsema voor je kan betekenen? Neem gerust contact met hem op.

 

Foto: Rodney Kersten

Het is niet toegestaan deze afbeeldingen te gebruiken of te downloaden zonder toestemming van Stefan Roelfsema.